Vakantiehuis kopen op de Veluwe

0
104

Waarom zou u een vakantiehuis kopen op de Veluwe? U kan uw vakantiewoning natuurlijk zien als een prima belegging. U kunt natuurlijk flinke winst maken op uw vakantiewoning. Dit is afhankelijk van de locatie van de woning. Een mindere plek zal natuurlijk minder opleveren. Ook moet u natuurlijk wel opdraaien voor de vaste lasten en onderhoud. Natuurlijk kan u er ook zelf op vakantie gaan. Bepaal zelf wat u wilt doen met uw vakantiehuis. Aan een vakantiehuis kleven verschillende voor- en nadelen.

Waarom de Veluwe?

De Veluwe is een uitstekende locatie om lekker tot rust te komen. Zo is de Veluwe een van de mooiste natuurgebieden van nederland. Vanuit het vakantiepark op de Veluwe staat u zo midden in de natuur. Ook vindt u het nationaal park de Hoge Veluwe en nationaal park de Veluwezoom terug. Deze parken zijn slechts een klein deel van de totale oppervlakte van de Veluwe. Daarnaast telt het oneindig veel wandel- en fietsroutes. Ideaal voor de natuurliefhebber. Verder is er een groot aanbod aan attracties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Apenheul, pretpark Julianatoren of het Kröller-Müller museum.
  • Rustige locatie
  • Ontspanning
  • Groot aanbod attracties
  • Veluwemeer

U bepaalt zelf

Bij het kopen van een recreatiewoning bepaalt u zelf wanneer u er wilt verblijven. Zo kunt u meerdere keren per jaar ontsnappen aan uw drukke bestaan en genieten van de ultieme rust. U kan de grond kopen, maar ook besluiten om het te huren. Is een huisje kopen te duur? U kan ook een huisje huren.

Woning verhuren

U kan ervoor kiezen om het vakantiehuisje te verhuren om wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Zo kan u anderen een plezier gunnen door hen in uw woning te laten verblijven, en niet geheel onbelangrijk, zo kan u uw investering terug verdienen.

De omgeving

Het is al even genoemd. Maar in de omgeving en op de Veluwe zelf valt voldoende te doen. Naast het afleggen van de fietsroutes of het bezoeken van een pretpark. Zo kan u ook een bezoekje brengen aan de wellness of een sauna. Lekker met uw hond wandelen bij het Veluwemeer of de big five van de Veluwe spotten. Verder is er ook is er een ruim winkelaanbod te vinden in de steden rondom de Veluwe.

Woningmarkt

U kan uw (tweede) woning zien als een belegging voor op de lange termijn. De prijs van een vakantiewoning loopt namelijk parallel met de gewone woningmarkt. Uw woning zal in de toekomst meer waard zijn. Zo maak je winst op de aanschaf van een vakantiewoning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here