Gebruik maken van een verloskundige

0
73

Als u zwanger bent

Het moment dat u merkt dat u zwanger bent, is een uitzonderlijke gewaarwording. Wanneer u in of in de omgeving van Zwolle woont, dan kunt u contact opnemen met De verloskundige Stadshagen of de Verloskundigenpraktijk Hasselt. Zij zullen u met raad en daad bijstaan. Wanneer u voor de eerste keer naar de verloskundige Stadshagen of Verloskundigenpraktijk Hasselt gaat, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Er zullen aan u vragen worden gesteld over uw gezondheidstoestand en die van uw partner. Ook de gezondheidstoestand van andere gezinsleden en van de familie komen ter sprake. Wanneer u al eerder een kindje heeft gekregen, dan zal dat ook zeker ter sprake komen. Nadat de vragen zijn gesteld, zal uw bloeddruk worden gecontroleerd en het gewicht. Er zal ook worden gekeken hoe lang u al zwanger bent. Na het eerste bezoek, zult u nog meerdere malen gecontroleerd worden om te kijken of de zwangerschap goed verloopt. Bij Birth Verloskundige Stadshagen zult u zich snel thuis voelen. U kunt er terecht voor, tijdens en na de zwangerschap. U krijgt er hulp, advies en de juiste begeleiding die u nodig heeft.

Bij Birth Verloskundige Stadshagen of Verloskundigenpraktijk Hasselt

Zij die er al geholpen zijn, hebben er allemaal een goede ervaring aan overgehouden. Het is een belangrijk voordeel dat afspraken ook tijdens de avonduren gemaakt kunnen worden. In dat geval kunnen de bezoeken altijd samen door u en uw partner gemaakt worden. Er wordt echt tijd voor u genomen. Wanneer de bevalling thuis kan plaatsvinden, wordt u ook daarbij goed geholpen. Wanneer u zich tijdens de zwangerschap ergens ongerust overmaakt, dan kunt u altijd direct uw vraag stellen. De controles die u nodig heeft, kunnen ook bij u thuis ingepland worden. Daar wordt niet moeilijk over gedaan.

De geplande echo’s.

Alle echo’s die tijdens de zwangerschap worden gedaan, hebben een bepaald doel voor ogen. Wanneer de echo rond de zeven weken wordt gedaan, kunt u de hartslag van uw baby zien. Tijdens de echo rond de tiende en twaalfde week kan worden gekeken wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Bij de echo’s die daarna worden gedaan, zijn er vooral op gericht om te kijken of de ontwikkeling van de baby goed verloopt. Bij de echo rond de 35ste week wordt er gekeken of de baby in de goede houding ligt voor de bevalling. Door gebruik te maken van de verloskundige hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Zou de verloskundige wat ontdekken wat ze niet vertrouwd, dan wordt u naar de specialist doorverwezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here