Waarom lokaal shoppen

0
325

Dit is wat er gebeurt als je ‘lokaal winkelt’.

  1. Meer van uw geld blijft in uw lokale economie

Voor elke $ 100 die u uitgeeft bij lokale bedrijven, blijft $ 68 in de gemeenschap. Wat gebeurt er als je diezelfde $ 100 uitgeeft aan een nationale keten? Slechts $ 43 blijft in de gemeenschap.*

  1. Je omarmt wat jouw gemeenschap uniek maakt

Je zou niet willen dat je huis eruitziet zoals dat van alle anderen in de VS. Dus waarom zou je willen dat je gemeenschap er zo uitziet?

  1. Je creëert lokale banen

Lokale bedrijven zijn beter in het creëren van beterbetaalde banen voor uw buren. Wanneer u lokaal winkelt, helpt u banen te creëren voor leraren, brandweerlieden, politieagenten en vele andere essentiële beroepen.

  1. Je helpt het milieu

Kopen bij een lokaal bedrijf bespaart energie en hulpbronnen in de vorm van minder brandstof voor transport en minder verpakking.

  1. Je koestert de gemeenschap

Lokale ondernemers kennen u, en u kent hen. Studies hebben aangetoond dat lokale bedrijven meer dan twee keer zo snel doneren aan goede doelen als ketens.

  1. U bespaart uw belastinggeld

Winkelen in een lokaal zakendistrict betekent minder infrastructuur, minder onderhoud en meer geld om uw gemeenschap mooier te maken. Door lokaal in plaats van online uit te geven, zorgt u er ook voor dat uw omzetbelasting opnieuw wordt geïnvesteerd waar ze thuishoren: in uw gemeenschap!

  1. Je creëert meer keuze

Lokale bedrijven kiezen de artikelen en producten die ze verkopen op basis van wat ze weten dat je leuk vindt en wilt. Lokale bedrijven hebben een breder scala aan unieke producten omdat ze voor hun eigen individuele markten kopen.

  1. Je hebt gebruik gemaakt van hun expertise

U bent hun vrienden en buren, en lokale bedrijven hebben er belang bij te weten hoe ze u van dienst kunnen zijn. Ze zijn gepassioneerd over wat ze doen. Waarom er niet van profiteren?

  1. Je hebt geïnvesteerd in ondernemerschap

Creativiteit en ondernemerschap zijn waar de Amerikaanse economie op is gebaseerd. Het koesteren van lokale bedrijven zorgt voor een sterke gemeenschap.

  1. Je hebt van je gemeenschap een bestemming gemaakt

Hoe interessanter en unieker je gemeenschap, hoe meer nieuwe buren, bezoekers en gasten we zullen aantrekken. Hier profiteert iedereen van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here